безплатна регистрациязабравена парола

След безспорния успех на Big Brother 1, НОВА Телевизия, Endemol, SIA Advertising и E-CARD Ви представят втория сезон на най-успешното шоу, реализирано в България – Big Brother.

Новият уеб сайт, всички интернет услуги и приложения за мобилни телефони са създадени от екипа на E-CARD Ltd. Нашата роля в реализацията на Big Brother 2 е да направим по-близък контакта на клиентите ни с шоуто. Разработените за проекта Big Brother приложения включват IVR, SMS, MMS, излъчване на живо на картина от Къщата, и други уеб базирани услуги, които за първи път се предлагат в България. Платените услуги в сайта са достъпни с картата eCARD, позната на българските потребители като единствената предплатена карта за интернет услуги и разплащания.

E-CARD е българският лидер в областта на интерактивните приложения и услуги. От създаването си през 2000 г., екипът на E-CARD реализира на българския пазар десетки изключително успешни проекти, които популяризираха интернет и мобилно базираните услуги и игри. Дългогодишното партньорство с мобилните оператори, доставчиците на интернет, БТК и развитата мрежа от собствени портални и профилирани сайтове, ни позволява да ви предложим отлични условия за:

  • разработка и поддръжка на уеб базирани услуги
  • разработка и реализация на мобилни приложения
  • професионален уеб дизайн
  • ефективни маркетингови решения
  • планиране и реализация на рекламни кампании в интернет
  • нестандартни рекламни форми и интернет игри

Благодарим на eDesign за професионализма при подготовката на сайта.

Ако желаете да научите повече за E-CARD пишете ни на e-mail: marketing@e-card.bg.

За контакти:

И-КАРД ООД
гр. София 1113
Издателство БАН
ул. “Акад. Г. Бончев” 6
тел./факс: 02/873 46 33
тел.: 02/ 971 00 97
e-mail: marketing@e-card.bg
www.e-card.bg

KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign