безплатна регистрациязабравена парола
      ФОРУМИ » За услугите в сайта » За гледането Онлайн
 
За гледането Онлайн Автор: Riddic Публикувано на: 2005-10-13 21:37
Може ли да ми обясните по простичко как става гледането??? Как да си взема Е-карт и т.н. !!???
Отговор Автор: admin Публикувано на: 2005-10-13 21:57
Услугата "Big Brother на живо" е достъпна чрез Универсална карта E-CARD. След регистрация в сайта www.bigbrother.bg избирате "На живо" от менюто, разположено под снимките на Съквартирантите в сайта. В тази страница имате възможност да се запознаете с демо версиите на всяка от предлаганите скорости. След като изберете подходящата за Вас скорост натиснете бутона "Гледай с E-CARD". Виждате предлаганите абонаментни планове с информация за скоростта, времетраенето и цената им. Избирате своя абонаментен план и маркирате радиобутона, разположен срещу него. Натиснете бутона "Купи с E-CARD". Зарежда се страницата за плащане с Универсалните карти E-CARD. Тук е необходимо да въведете потребителско име и парола на притежаваната от Вас карта. Вече имате абонамет за услугата "Big Brother на живо", който може да ползвате до изтичане на периода му.
За безпроблемно ползване на услугата Ви препоръчваме да се запознаете с необходимия софтуер и настройки, описани в менюто "ПОМОЩ"

Универсалните карти E-CARD се разпространяват в широка дистрибуторска мрежа, като информацията за обектите от които може да закупите карта е поместена ТУК. Картите се разпространяват и on-line ТУК. Номиналите са 3, 6, 10, 15, 20 и 40 лева.
 
KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign