безплатна регистрациязабравена парола
      ФОРУМИ » За услугите в сайта » Към webmaster-а !?
 
Към webmaster-а !? Автор: FrAgMaKeR Публикувано на: 2005-09-20 18:08
"За да гледате на живо какво се случва в къщата на Big Brother 2 е необходимо да разполагате с Операционна Система Windows"

Ще се опитам да не псувам, но ми е много трудно да се сдържа, след като го прочетох това. Според мен това е абсолютна излагация! Как може хората, които ползват по-добра операционна система (линукс,мак,бсд), да немогат да ползват тези услуги, дори и ако са готови да си платят за тях? Защо се иска Медия Плеър, след като може и с Мплейър или Риъл плеър или Куиктайм и тн.. Или можеби сте толкова некомпетентни, че дори не сте чували за нещо различно от тъпите бози на майкрософт..
Към FrAgMaKeR Автор: Skakauetc Публикувано на: 2005-09-20 18:13
Смяташ ли, че като обясниш с гръмки слова на всеослушание колко си добър и как знаеш коя е по-добрата операционна система, цитирайки думички, чието значение не съм убеден, че знаеш, ще блеснеш и всички ще ти се възхитят???

Защо смяташ, че някой е длъжен да се съобрази с твоята операционна система? Хората са си направили труда да направят поне това. Излишно е да го казвам, но все пак: Windows е най-разпространената ОС. Следователно си е в реда на нещата този факт да се вземе под предвид.

Успокой си малко нервите и не критикувай наляво и надясно...
 
KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign