безплатна регистрациязабравена парола
      ФОРУМИ » За услугите в сайта » Излъчваме на живо без Апаратна!
 
Излъчваме на живо без Апаратна! Автор: moderator Публикувано на: 2005-10-06 12:25
След постъпилите оплаквания за прекъсване на излъчването на живо от Къщата на Big Brother, беше проведена среща между Нова ТВ, SIA Advertising и E-CARD, на която беше постигнато споразумение за спиране на излъчването само в извънредни ситуации, които налагат цензуриране на материала. Благодарим Ви за търпението и Ви напомняме, че подборът на картината, излъчвана в сайта се извършва по преценка на отговорните редактори и Нова ТВ, които се стремят да Ви представят най-любопитните моменти от живота в Къщата в ежедневните предавания по НОВА ТВ.
Екипът на E-CARD
Какво точно означава цензурирани Автор: alexpackov Публикувано на: 2005-10-06 15:43
Това означава ли че схте изрязвате пак най-интересните места
Не, Автор: Jack_Sparrow Публикувано на: 2005-10-06 23:24
означава, че подбират това, което се "продава" и го изрязват за "горещите" предавания, а на бунаците, които са си купили Е-кард подхвърлят талаша. Ей това означава. Колкото и да ти е неприятно. Пазарна икономика! Дерзай!
тука има, тука нема Автор: marulka_s Публикувано на: 2005-10-08 23:30
Чудесно е, че хората се срещат и обсъждат разни неща, ама явно решенията не се спазват. През последния един час се опитвам да "гледам" на живо и през повечето време следя какво става в апаратната. Мога да кажа, че в апаратната кипи живот, хората работят, пишат, ползват техниката по предназначение...... Само искам да отбележа, че не искам да се чувствам ката член от охраната в някой хипермаркет, гледайки десетки монитора едновременно. УВАЖАЕМИ КОМПЕТЕНТНИ ХОРА, ПЛАЩАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ НА ЖИВО УЧАСТНИЦИТЕ В КЪЩАТА, А НЕ В АПАРАТНАТА, НАДЯВАМ СЕ РАЗБИРАТЕ НА КЪДЕ МЕ ИЗБИВА!
На живо- хахахах Автор: alek123 Публикувано на: 2005-10-09 10:55
>>...че подборът на картината, излъчвана в сайта се....

Не ви ли е ясно, че нищо не гледате на живо....
Те сами си го казват.....

Какво да кажа аз - хубава работа ама .... българска.
до екипа на e-card Автор: jane12 Публикувано на: 2005-10-09 18:30
Много хубаво, че решихте да се срещнете и обсъдите ситуацията, пред която ни поставяте от самото начало на шоуто. Реакцията ви обаче беше повече от ненавременна. Обяснения от рода на "подборът на картината, излъчвана в сайта се извършва по преценка на отговорните редактори и Нова ТВ" звучат като неадекватни оправдания - НИЕ ПЛАЩАМЕ НА ВАС И ОЧАКВАМЕ ОТ ВАС ДА ПРЕДОСТАВЯТЕ КАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ, В СЛУЧАЯ НИЕ СМЕ ВАШИ КЛИЕНТИ И ВИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОГРИЖЕТЕ ДА СМЕ ДОВОЛНИ.
Е по-добре.....малко... Автор: alexpackov Публикувано на: 2005-10-10 20:03
Недейте така...вече предават....е няма нищо интересно...и ако стане интересно го изрязват...., но предават повече.
 
KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign