безплатна регистрациязабравена парола
      ФОРУМИ » За услугите в сайта » Някои идеи
 
Някои идеи Автор: Rumiana_N Публикувано на: 2005-10-02 18:32
Няколко забележки относно съществени слабости, които намаляват интереса на зрителите и дано някой въобще да минава насам.

1. МИСИИТЕ
За човек, който гледа само вечер шоуто, така както е монтирано като поредица от клипове, въобще не става ясно каква е актуалната мисия.
Нали това е една игра с определени правила. Как искате да сме съпричастни, като не знаем правилата. Нека преди всичко да се изясняват мисиите, което няма да отнеме повече от две минути.
2.ЕКРАННО ВРЕМЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ
Не е много честно да се преекспонират едни участници, а другите да са в пълно затъмнение. Докато се усетят и ще бъдат изгонени, защото хората ще ги сметнат за безинтересни без да са ги опознали. Вярно е че, някои не са особено атрактивни, но такива сте ги подбрали вие. Всички имат право на равен шанс, а вие не го давате. Гледаме всяка вечер по десет минути как реве Ели, а за Рени, която е доста интелигентен човек и професионален психолог не знаем нищо.
3.В края на вечерното излъчване или последната третина да бъде посветена на най-интересното, на най-оригиналното и тогава който заслужава внимание с труд, оригиналност, шоу, скандал - нека го получи.
4. Времето за излъчване на предаването е крайно недостатъчно. Хората нямат време за целодневно гледане, искат нещо като дайджест, но излъчван поне два пъти дневно.

Дано вземете пред вид мненията на хората по форумите, преди да разберете че шоуто е тромаво и неразбираемо.
bb2 Автор: POPOSPORT Публикувано на: 2005-10-02 19:42
are napravete nekoq igri4ka sas sakvartirantite are molia
 
KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign