безплатна регистрациязабравена парола
      ФОРУМИ » За услугите в сайта » НА СЦЕНАРИСТИТЕ НЕ ИМ СТИСКА!!!
 
НА СЦЕНАРИСТИТЕ НЕ ИМ СТИСКА!!! Автор: ME4ET0 Публикувано на: 2005-09-20 02:17
Слабичко начало!!!
Липсва им на сценаристите фантазия ли, смелост ли, що ли...
За к`во им е тая тоалетна чиния. Щом тия гъзари са се навили да влязат в шоуто и да оберат всички дивиденти от това спокойно можеше да ги оставите да серат и пикаят на пода в кенефа, и една от първите мисии да е съставянето на график за чистене на нужника с лопата и парцал - К`ВО ПО-ГОЛЯМО ШОУ?! Народа ще си умре от кеф като ги гледа, особено оная, дет` искала да прави секс на задната седалка на луксозна кола.
Някой да запознае сценарния екип с творчеството на Пазолини - от там може да се почерпят великолепни идеи за унизяване на човешкото достойнство, А ОТ ТОВА К`ВО ПО-ГОЛЯМО ШОУ?!
Надявам се този път водещият да не се притеснява от задачката грозно да противопоставя участници и роднините им. Нека да оттренира задаването с дяволита усмивка на въпроса "Курва ли е дъщеря ви?". К`ЪВ ПО-ГОЛЯМ КЕФ ЗА ПУБЛИКАТА?!
Сценарисчичиииииииииииии! Ни съ притиснявъйтиииии! Ни рубувайти на смешни кумплекси и придрасъдъци!!! Развихрети съ! Дайти малку въубръжении! Малку фънтазията, така! Чи иначи - ко? ПЪЛНА СКУКА И СЛАБИ ПРИХОДИ!!!
mai da Автор: mitko_pirata Публикувано на: 2005-09-20 09:05
naistina na scenaristite ne im puka no tova vse pak e bulgariq i gledat da ne se protivopostavqt mnogo na sem.
qqq Автор: brutala Публикувано на: 2005-09-21 00:22
te globite ot sem si gi izbivam 10000000 pati ot reklamire
 
KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign