безплатна регистрациязабравена парола
      ФОРУМИ » За услугите в сайта » предложение
 
предложение Автор: lubo1 Публикувано на: 2005-09-25 09:34
Не мислите ли, че ако някой влезе в изповедалнята ние ЗРИТЕЛИТЕ трябва да виждаме и чуваме какво става там!! Защото нашите sms-и ще определят победителя.................
за Автор: mirita Публикувано на: 2005-09-25 16:44
щом гледаме на живо, не трябва да ни спестяват камерите от изповедалнята.Искаме да виждаме и чуваме цялата къща, а не цял ден да гледаме сглобяването на леглата!!!!
Така си мислех Автор: bradar Публикувано на: 2005-09-25 18:11
Така си мислех през миналата есен, че тези хора трябва да се трудят и да изкарват поне част от прехраната си. Мислех, че може да се гледат няколко крави. Обаче не съм допускал, че ще ме послушате. И сега съм приятно изненадан от това, че сега има кокошки, овце, крава. Дочух, че едно от животните ще има малко преди приключване на престоя в къщата. Много добре, но за тези животни трябват грижи, а в излъчваното по НТВ само едно доене на кравата видях и нищо повече. Та това си е жива мисия, атракция, развлечение и както и да го наречем. Нега всеки ден да има задачи, свързани с животните и по някоя минутка да се отделя за зрителите, които могат да наблюдават единствено кратката едночасова емисия по НТВ. Първоначално в програмата беше отредено излъчване 90 минути, а сега е само 60. Защо така се получи?
Разнообразявайте показаното, а не цял час само едно и също и дори се уляхте като една вечер излъчихте два пъти едно и същот?!????!!!?!?!?!??!
ВНИМАВАЙТЕ И ЗНАЙТЕ, ЧЕ ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ПОВЕЧЕ!
 
KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign