безплатна регистрациязабравена парола
      ФОРУМИ » Водещите » Кънчев се държа невъзпитано
 
Кънчев се държа невъзпитано Автор: Sign Публикувано на: 2005-11-14 21:36
Много непреиятно съм изненадан от обидното поведение на Кънчев по адрес на по-пълните по повод на шоуто он-лайн в понеделник. Следва да се знае, че една част от по-пълните хора не могат да отслабнат поради здравословни прични. Тук причислявам и инсулинозависимите диабетно болни. За мен е недопустимо един претенциозен водещ да не си дава сметка, че НЕ БИВА да се подиграва на физическите недостатъци на хората. Ако е разбрал какво искам да кажа - нека се извини по подходящ начин.
..... Автор: yahoo Публикувано на: 2005-11-15 10:54
Той едва ли е имал предвид да засегне някой болен, но определено беше неуместно да участва в подобен разговор, при положение че имаме очи и виждаме неговата фигура. Човек не е тяло, той е сбор от много качества. Може да си с перфектна фигура, но злобен, кух, арогантен, безсърдечен.

Това,че в нашата култура тялото се издига в култ говори за крайно тесногръдие.Изобщо, е много глупаво отстрани да гледаш, как определят някой според физическите му данни - манекенките са по модните подиуми, а по улиците са хората с толкова разнообразна физика. Това са нащите лекари, учители, родители. Нека се огледаме. Постоянно се говори по форумите, кои имал малки цици, голямо дупе, крив нос - еми да-това е реалността... Нека гледаме вътре в човека..
Та, това което имам против в случая, че ако искаше да подходи интелигентно, Ники непременно трябваше да реагира по подходящ начин
... Автор: Churulik Публикувано на: 2005-11-15 22:27
Безсмислено е да се апелира към хлапета,израстнали пред телевизора с перфектните холивудци,да търсят друго в човека освен външността.Че дори и самия водещ не си направи труда да прояви малко такт.Това мисля е комплекс за това,което не можеш да имаш.Колко примитивно да плюеш човек,който се чувства добре в собствената си кожа.Това не е ли проява на завист?!Колкото и грозотии да се показаха в ББ2,трябва да призная,че беше доста поучително..и разкриващо истинския български нрав.Много жалко..
 
KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign