безплатна регистрациязабравена парола
      ФОРУМИ » Водещите » Ники Кънчев видя ли как се прави
 
Ники Кънчев видя ли как се прави Автор: dim_to Публикувано на: 2005-10-30 13:19
Ники Кънче-е-е-е-в видя ли как се прави интервю?
Венета Райкова ви сложи в малкия си джоб и теб, и Лора Крумова, и всичките журналисти, които се умилквахте около "хубавата" Елена (умилквахте, не само, ами се и облизвахте - най-вече ти). Ах ти, стар мушмурок, да се докараш на женската аудитория (та нали тя е по-активната при пускане на SMS-и трупането за вас на пари), ти едва ли не я изкара като Жана д'Арк.
Ники, момче, пусни си 20-30 пъти записа но "горещо" и прихвани малко акъл, как се правят тези неща.
Хайде пък няма защо да ми благодариш!
... Автор: sxs Публикувано на: 2005-10-30 13:34
Журналистът трябва да е обективен, а не пристрастен. Тъй че Райкова на практика не влиза в това определение.
... Автор: sxs Публикувано на: 2005-10-30 13:37
Венетка ли... ма много я надценявате. Не знам ква "журналистка" е и кой й даде диплома, ама нито може да структурира изречение, нито да генерира смислен текст. Сравни писмото на Ленчето и "стила" на Райкова.
И да сравняват Кънчев и Крумова със средноинтелигентната Райкова е обида за гилдията
..sxs.. Автор: dim_to Публикувано на: 2005-10-30 14:09
По принцип си права за Венета (Венетка, както я наричаш), аз имах предвид само последното предаване и въпросите, които зададе (безпристрастно или не) и които никой друг не зададе.
Всички вие, които защитавате/симпатизирате на Елена, защо не СИ отговорите на такива въпроси например:
1. Защо Лора Крумова "размазваше" с въпроси всички други съквартиранти, а с Е. се държеше като че ли е от манастира на кармелитките?
2. Защо Е. ползва всиякакви превилегии, които другите не ползват?
- излезе с един ден закъснение
- не се появи пред публика
- излезе скришно и тайно
- с изключение на Венета, всички и спестяваха неудобните въпроси, които просто трябваше да и се зададът, та дори и само за да я приземят, щото започна да се мисли за "звезда" (това не е само мое мнение)
- държат се различно с нея медиите в сравнение с другите изгонени

3. Защо толкова много хора (да приемем 86%)не одобряват постъпката на Е., не като краен резултат (всеки ден стотици семейства се разделят с добро или не, тихо/кротко или със скандали), но без да се унижават взаимно пед очите на обществото

P.S. Писах ДА СИ ОТГОВОРИТЕ (на себе си), а ако го пешете във ворума то нека е с приличен тон, ако може.
Иначе, вярвай ми, никой не оспорва решението на Е. да има собствен живот и да бъде щастлива, но за това има хиляди подходящи начини със същия резултат и само един неподходящ, а тя тъкмо него избра.
... Автор: sxs Публикувано на: 2005-10-30 14:51
Отговарям:
1. Може би така ти се струва. Човек възприема избирателно информацията, напасвайки я на своята ценностна мрежа.
2. Шоуто си е тяхно и си правят каквото искат;
- породена агресия - дай на българина 2 ракийки и очаквай геройства
- Венетка стилът й е махленски, а рейтингът е много важно нещо
- звездно се държат и Зара, и Зейнеб, и Стойка
3. Предполагам, че всеки по различни причини, но и всички по една обща - девойката се орезили пред очите на всички, а огънят подклажда и "драматизма" на Миро

Дразни, че ИМА хора, които налагат грубо мнението си, разпореждай ки се с чуждото право на избор.
Аз защо защитавам Елена? - щото е осъдена за нещо, дето не е престъпление и проблемът не засяга лично никой от пишещите. Имо много повече грозни хора, чието поведение е недопустимо, поне за мен.
А на Ленчето й пожелавам щастие
Re ...sxs... Автор: dim_to Публикувано на: 2005-10-30 18:48
На твоя отговор:
1. Това не е само мое мнение (вж. форумите)

2. Шоуто си е тяхно и си правят каквото искат - да, но ние всички зрители имаме право на мнение (както е по цял свят)
- породена агресия - това не трябва да се случва!!! Мнение, отношение, определения - ДА, открита агресия - никога
- Венетка стилът й е махленски, а рейтингът е много важно нещо - по този въпрос сме на едно мнение. А ще признаеш ли, че откакто се омъжи направи една крачка напред в развитието си? (Приемам и отговор -НЕ)
- звездно се държат и Зара, и Зейнеб, и Стойка - те може да се държат, но не са звезди!! Това ти определение ме навежда на мисълта, че си под 20 годишна (няма лошо - дай бог всекиму). Виждаш ли, в това е проблема/различията/споровете/и т.н. - ако някоя от теб изброените участнички беше постъпила като Е. отзвука в обществеността щеше да е поне с 50% по-малко отрицателен (според мен). Елена по интелект (да не говориме за излъчване, външен вид, социално обкръжение, семейна среда и т.н.) многократно ги превъзхожда и може би обидата на обществото е, че именно такъв човек постъпва по такъв начин присъщ на Зара, Найден или Гроши от ББ1. Звездно могат да се държат участниците от Star Academy, които имат защо (ако си гледала това шоу), но 3-те гореизброени??? - извинявай.

3. Предполагам, че всеки по различни причини, но и всички по една обща - девойката се орезили пред очите на всички, а огънят подклажда и "драматизма" на Миро - тук спор няма помежду ни. Я-а-а, как така стана?!?!?

Дразни, че ИМА хора, които налагат грубо мнението си, разпореждай ки се с чуждото право на избор. - И мен, но тук не става въпрос за това. Мен ме дразни това, че една грозна постъпка, която можеше и да бъде оставена без отзвук, се използва или по точно някои хора (повечето жени) се опитват да издигнат и наложат като мярка за поведение, принцип, поведение, знаме, лозунг (и какво ли още не) в обществото.


Аз защо защитавам Елена? - щото е осъдена за нещо, дето не е престъпление и проблемът не засяга лично никой от пишещите. Имо много повече грозни хора, чието поведение е недопустимо, поне за мен. - Прави ти чест и си права, но това стана обществено достояние и както вече писах, се опитва да бъде наложено като принцип на поведение, което, извинявай, поне в сегашното общество за мен и много други хора е НЕДОПУСТИМО. В противен случай ще унищожим и малкото ценни неща останали в отношението между хората като доверие, толерантност, уважение и т.н.

А на Ленчето й пожелавам щастие - Аз също! Дори смятам, че доста голяма цена плати за него.

dim_to Автор: sxs Публикувано на: 2005-10-31 10:53
Интересното е че по повечето пукнове мненията ни съвпадат (не само на нас). Двата полюса (ти беше хард представител на единя) се оформят благодарение на крайното демонстративно озлобление във форума. И когато изразиш позиция против вулгарната агресия (щото иначе си безхарактерен) се появяват псуващи мъже претендиращи за възпитание, или лелки, несбъднати Елени, говорещи за морал. Не съм забелязала Елена да е издигана като феминистки лозунг, по-скоро е мъжки страх да не е заразно. Не че "феминизъм" е лоша дума, както напоследък е модерно да се приема, ама тук въпросът е единствено в избора, без значение верен или грешен.

Зара, Зейнеб и Стойка - дадох ти пример за нищожества (да ми простят за откровенността), описваща шоу-реалността у нас - имаме най-много "звезди" на глава от населението.

От тук нататък ще е звезда ли Елена, или не хич не ме интересува. Не ме дразни тя, дразни ме че 70% от хората са такива, каквито са, а форумът е една представителна извадка на вълчето ни общество. Не че съм се заблуждавала, че повечето хора са умни, но понякога не се примирявам
sxs Автор: dim_to Публикувано на: 2005-10-31 18:38
Никакви принципни възражения по написаното от теб.
Е и двамата сме/бяхме хард на двата полюса. (Дори ти отговорих, защото някъде във форума прочетох оплакване от някой, че се заяждаш снего, а пък друг го/я успокои, че ти се заяждаш с всички. Вижда се, че и те не са съвсем прави).
Да, озлобление има, подклаждано от всякъде и най вече от медиите (то на тях това им е бизнеса, пък ние ще се изядем помежду си. И защо? Отговор смислен няма.)
Псуващи мъже - да, но майко мила какви псуващи жени има тук, да настръхнеш.
Мъжки страх - едва ли. По скоро желания за запазване на някои ценности или да речем човешки толерантни отношения или нещо от този род. Ако Миро беше постъпил така с Елена 70% от "хардовете" против нея щяхме да ругаеме Миро. Бъди сигурна. Голяма част от тук пишещите са не против субекта, а против деянието (изключвам тиинейджърите).
За Зара, Зейнеб и Стойка (добавям Найден, Гроши)- ПОЗДРАВЛЕНИЯ. Не че искам да ги обиждам и аз, но такива хора са с постоянна медиина изява, част от тях не слизат от екрана, а това действа най-малкото деморализиращо на всички, особено които по-малко мислят. Тези хора налагат и някакъв стил на поведение. Ето от такъв стил на поведение налаган от такива "медиини звезди" можеш да смяташ, че ме е страх, но не че това ще промени нещо около мен и обкръжението ми, а че се "осира" обществото.
Това, че не се примиряваш е добре, независимо на кой полюс си.
що съм против Автор: sxs Публикувано на: 2005-11-01 10:45
Никакви нормални ценности не са останали у българите. Устояват само тези, които осигуряват на индивида някакъв душевен и физически комфорт, за предпочитане на чужд гръб - иначе никой няма да разбере колко е велик. Много по-важни неща са забравени, като агресията, детската, агресия, мутризирането, като формула, за успех при момчета, мутресирането при момичетата, свободата обърната на свободия, неуважението към себеподобни ( ако щеш и към бременни и възрастни). Няма да продължавам, за да не те отегчавам. Просто споменавам, че всички тези хора, криворазбрали принципа на демокрацията ( а именно, да правиш каквото искаш, но да НЕ пречиш на другите) си позволяват да осъждат нечие решение за бягство. И те ще кажат, че "има право, ама пред цяла България ли...", а всъщност наказват другиго, защото ги е яд на себе си, но не могат да си посегнат, понеже гледката на собственото им Аз не им харесва и те отклоняват вниманието от себе си, заменяйки го с друг, подходящ за наказание (пример: Петко - казваше на Елена, че е късокрака (!), оплюваше всички масово, изцяло се опитваше да отклони собственото си внимание от себе си)
На тия ценности аз им викам садистичен цинизъм. Все едно на някой му пука за Миро, Мъро и Елена. Всяко чудо за три дни, но ние си оставаме същите. Май Миглена ще излезе права.
Niki *NLO* Автор: Simeonca Публикувано на: 2005-11-01 14:51
Hiki my obiagva a az vinagi imam tochna pretsenka za horata!Usmihva se lukavo no izglejda vsikash vseki moment ste se iadosa zdravo!Ima dosta sprihav nrav no kak go podtiska samo?!Niki edin den ste ti prekipi i ste pokajesh kakvo si tail v sebe si!
veneta raikova e bezvkysna,neini Автор: piching Публикувано на: 2005-11-01 21:16
nikoi yvajava6t sebe si 4ovek ne gleda Gore6to.Az dori ne si spomnqm kak izglejda vode6tata.
sxs Автор: Be_you Публикувано на: 2005-11-02 08:34
bravo!
...................... Автор: dim_to Публикувано на: 2005-11-09 00:41
А въобще мислите ли, че Н.Кънчев чете нещо от този форум? Съмнявам се! Пука му на червенобрежкия пейзан, че някой се вълнува от събитията в къщата.
 
KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign