безплатна регистрациязабравена парола
      ФОРУМИ » Водещите » GLASAT NA BIG BROTHER E.........
 
GLASAT NA BIG BROTHER E......... Автор: samo_elito Публикувано на: 2005-12-14 17:21
na NIKI NIKOLOV eto i intervio s nego v playboy:

Ето го човекът, който по десетина пъти на ден произнася магическото "говори Биг Брадър..." в националния телевизионен ефир. Този глас със специфичен тембър принадлежи на симпатичен брюнет, бивш състезател по фигурно пързаляне, журналист, радиоводещ и диджей и главен редактор на риалити-шоу №1. Не би било пресилено да се каже, че в момента Ники е една от най-влиятелните личности в държавата. освен, че дърпа конците на героите в най-гледаната мелодрама, той е и един от хората, които могат най-добре да анализират събитията на екрана и да направят извади, които биха били интересни за всеки. Лично аз съм виждал Ники в какви ли не ситуации - да плаче от любовна мъка, да свещенодейства зад диджейския пулт пред море от танцуващи техно-маниаци, да пише едни от най-хубавите музикални рецензии в българския печат, да мъкне ограмни тонколони за поредното парти на "Метрополис"
За него с чиста съвест бих повторил нещо, което написах и за неговия стар приятел Ники Кънчев преди една година: той е от хората, които са нескончаем извор на положителна енергия и умеят да се кефят на чуждите постижения не по-малко, отколкото на своите собствени.


Въпрос: Ники, как се чувстваш като най-безжалостния народопсихолог и разрушител на семейства в съвременна България?

Отговор: Между другото, нещо подобно ми казаха в един магазин в моя квартал и отказаха да ме обслужат. Това беше първият път, когато съм бил щастлив, че се отнасят зле с мен като клиент. поведението на продавачката означаваше, че наистина правим нещо, което вълнува хората.
В същото време въобще не се чувствам като разрушител на семейства. Виж, може да разрушиш единствено собственото си семейство. Аз имам такова, имам прекраснасъпруга, с която живея от 7 години, имам прекрасна дъщеря, която октомври стана на 2 месеца, имам чудесни родители. Уважавам семейството, обожавам празници като Бъдни вечер, ценя брака като такъв. Факт е, че по време на кастингите търсихме семейна двойка, която може да претърпи развитие във взаимоотношенията си по време на престоя си вътре в къщата. Елена и мирослав бяха точно такава двойка. Той беше луд по нея, целия му живот се осмисляше от нейното присъствие до него. В много случай това задушава човека до теб. В същото време Елена беше убедена, че е много вероятно в един момент, след неопределено време, двамата да се разведат. Длажен съм да кажа, че нея, както и всички останали кандидати, я провокирахме ужасно много и тя непрекъснато защитаваше Мирослав. Още на кастинга Елена ни каза, че целта на брака им е заминаване за щатите. знаехме, че това е първият и мъж, че не е видяла почти нищо от живота, не се е наживяла, а в същото време изгаря от желание да живее, в пълния смисъл на това понятие.

Въпрос: Прогнозирахте ли такова развитие на събитията?

Отговор: На двамата им задавахме едни и същи въпроси за другия. От тях стана ясно, че не си говорят много, че не анализират проблемите във връзката си. Това ни подсказа, че при Миро и Елена ще има развитие, ако влязат в Къщата. Това, което се случи вътре обаче се дължи единствено и само на тях двамата, на това, което им се е случило през годините, в които са били заедно. Честно да ти кажа, предварителните ми очаквания бяха надхвърлени. Но странното бе,че от един момент нататък ставаха нещата, за които си говорихме с Нико /Тупарев, продуцентът на шоуто - б.а./. Казвахме си - сега е хубаво да се случи еди какво си, и след ден два томва се случваше. Дори една вечер звъннах на Нико и му казах: "Пич, имам чувството, че Господ слуша разговорите ни и ни помага нещата да стават така, както ни се иска, и ме е страх, че в един момент ще ни накаже за компенсация." Нашето желание обаче беше в крайна сметка Елена да се върне при Мирослав и това почти се случи в един момент. Ако си спомняш, една вечер Елена отиде при Мариян, той и каза нещо от рода на "Май ме е страх", което я разочарова и тя отиде да плаче при мъжа си. Точно един ден по.рано с Нико си говорихме, че това е нъпълно възможно до стане. Принципно Мариян е от този тип мъже, с които ти е много забавно седмица-две, защото говорят красиви неща, в помечето случаи казват някакви сложни изречения, които ти е трудно да разбереш и те карат да се възхищаваш, но винаги идва един момент, в който те разочароват и те карат да плачеш. Както се казва, добре, че има и такава порода мъже, че да може по-късно жените да оценят и по-обикновени хора като нас.
В този случай обаче, когато Елена потърси близостта на мъжа си, искаше да го прегърне и да намери отново подкрепа в него, Миро се дръпна с думите: "Вече имаш друг мъж, когото да прегръщаш." Така че всичко зависи от тях. Ето, желанието ни беше те двамата да се съберат отново, но това не се случи поне засега. Ами ако беше станало, ако те бяха надживели моментните си проблеми в брака, те щяха да бъдат най-силното семейство! Тогава щеше ли да ме наречеш стожер на семействата в съвременна Бълтария?


Въпрос: Ами сигурно щях, предполагам...

Отговор: Всичко зависи от това дали имаш желание да запазиш брака си, връзката си. Защото във взаимоотношенията между двама човека проблеми винаги има, онова лудо влюбване от първите дни в един момент отминава и ти трябва да се бориш, за да предизвикаш такива моменти, които да те карат отново да се влюбиш в човека до теб. И тази борба трябва да се води и от двамата. Според мен и Миро, и Елена не са осъзнали това или ако някой от тях двамата го е осъзнал, то тогава той няма желание да продължи тази връзка. И в този момент идва едно изречение, което на мен много не ми допада : "Въпрос на стил е да знаеш кога да спреш." Нека хората сами преценят дали в поведението на Елена имаше стил или не.
Така че можеш да ме наречеш разрушител на семейства, само ако разруша моето семейство. Всичко друго е извън моята власт


Въпрос: За нищо ли намаш угризения, ама честно?

Отговор: Не знам дали да го нарека угризения, или по-скоро неудобство. Нямам угризения, че им дадохме тази мисия, защото всичко в нея зависи от тях. Видя как Миро я изпълняваше, въпреки, че и той трябваше 7 дни да го играе семеен със Силвия. Всеки сам решава докъде да пусне един човек до себе си, дали само да флиртува или да прескочи тази граница. Защото самия флирт не е изневяра, а начин да живееш вълнуващо. Така мисля аз. Пак заради същат причина нямам угризения и че продължихме мисията им още със седмица.
Онзи ден Елена ме пита защо сме я удължили. Направихме го, защото видяхме, че ще има развитие. Миро започна да става нервен, ревността го изяждаше отвътре, а поведението на съпругата ме го предизвикваше. Ако и Елена се държеше като Миро, тоест достатъчно резервирано с Мариян, ако Миро не полудяваше от ревност, нямаше да продължим мисията. Така че пак тяхното помедение беше основната причина за всичко.
Гузен съм за две конкретни неща - по време на мисията "Денс караоке" казахме на съквартирантите да се разделят на двойки, така както живях през първата седмица. Тогава на всяка двойка дадохме по една песен и те трябваше да изразят посланието на песента с езика на тялото. На Елена и Мариян дадохме "Запечатано с целувка " на Джейсън Донован. Тогава от близките на Миро знаехме, че това е сватбеното парче на двамата. Да, тогава ми беше гадно, защото накарах един съпруг да гледа жена си как се прегръща с друг на фона на сватбеното им парче. Беше ми гадно, когато същата тази песен пуснахме на Миро и Елена в тайната стая по време на романтичната им вечер. /като ти е било гадно, що си го правил/
но пак те дамата избраха да влязат в тази стая. Когато разбра за тази възможност, Миро доста ни псува. Каза, че сме най-бруталните хора на света. Животът е брутален обаче. Всеки ден, всеки час той ти предлага различни изкушения - красива, сексапилна чужда жена, възможността да излъжеш на работата, за да си облагодетелстван, възможността да откраднеш, възможността да убиеш, възможността да посегнеш към наркотиците. Дали ти ще се дадеш на това изкушение е изцяло твое решение. Така че Миро трябва да се сърди на себе си, задето е приел възможността да влезе в тайната стая и въобще възможността да влезе в ББ с тази мисия. Въпрос на личен избор. И това не го казвам, за да оправдая нашите решения. Проста животът е такъв. Дето се вика, какъвто животът, такъв и ББ.
Между другото, онзи ден разбрах, че не "Запечатано с целувка" е било сватбеното парче на Миро и Елена, а съвсем друго, така че вече не ми е толкова гузно...


Въпрос: И никакво друго неудобство нямаш?

Отговор: Гадно ми беше и когато по време на лайфа с родителите на двамата разговорът между тъх отиде в посока кой какво е платил и кой какво не е платил за сватбата. Но самите родители решиха така. Въпросът на Кънчев беше просто: "Вярно ли е, че не си говорите вече?" Спомням си, когато майката и бащата на Елена си говориха с нея в тайната стая, как двамата и казаха, че човек трябва да пази някои тайни за себе си и да не се разкрива напълно, а те направиха точно обратното по време на въпросния лайв. Но това е съвсам естествено. Когато човек е под въздействието на емоции, когато е попаднал в някаква по-екстремна ситуация, той не мисли как да постъпи. Действа първосигнално. Има мнаго случаи, в които правилото "Преброй до 10 и след това кажи това, което трябва" не важи. Когато чивек е искрен, понякога изглежда наивен. Иначе обаче хората се превръщаме в машини.
Очите ти говорят едно, а собствените ти думи съвсем различно. ходи и разбери тогава на какво да вярваш. Затова и не случайно в ББ е забранено на хората да носят слънчеви очила. Защото можеш да кажеш всичко каквото мислиш, но очите ти те издават какво точно всъщност мислиш.


Въпрос: Какво ще отговориш на вички, които ви обвиняват, че сте пресолили манджата, че сте прекалили с експлоатацията на семейната драма и че едва ли не сте тласнали миро и Елена към раздялата им?

Отговор: Виж, подобни неща се случват вски ден някъде. Сега като се замисля повечето ми познати са или разведени, или са деца на разведени родители. Така че, ако манджата е била солена, товае, защото животът в България е такъв. И пак казвам, ние не експлоатираме тези хора. Поставя ме ги в едно положение по тяхно собствено желание и от там нататък всичко зависи от тях. Мога ли сега да кажа на Мариян : почни да плачеш за Елена, и той да ридае така, както го правеше мирослав? Мога ли да кажа на Ирена - хайде сега кажи, че напускаш съпруга си, защото ще ни вдигне рейтинга? Не мога. Нищо в ББ не може да стане, ако хората вътре не пожелаят да го направят. Найден и Зара, зара и Мел, Мел и Тишо правиха секс миналата година, защото го искаха. Никой не им го е разпоредил това. Тази година не можех да спра Радо и Силва, които напуснаха по собствено желание, въпреки че не съм желаел това да стане още на първата седмица. И тъй като живеем в страна, в която наистина се случван пошли неща, хората си мислят, че има сценарий. Ако всичко е нагласено, Петко нямаше да излезе първата седмица, защото той е толкова импулсивен човек, че носи след себе си интелесно съдължание. А какво да кажем за изгонването на Елена? Всички хора гледаха ББ главтно заради нея, а си убихме главния герой по средата на филма... Няма логика, ако наистина има сценарий. Аз и миналата година казах същото: Когато някои хора кажат, че всичко е сценарий, ужасно много ни надценяват, защото сме написали сценарий за филм, който се гледа от два милиона души. Еми тогава да ходим в Холивуд и да правим годишно по два филма за много пари...
Какво да говорим за Миро? Той трябва да си запише една касета, да отиде при Робърт де Ниро и да му каже: "Човече виж, тука едни хора ми казаха да плача и аз виж как го направих. Айде сега, ако обичаш, дай си оскарите и изчезвай." Така мъж да плаче както Миро го правеше, не съм видял в нито един филм, а съм гледал доста...


Въпрос: Как тогава си обясняваш наличието на доста негативни коментари спрямо шоуто?

Отговор: Казват, че не е хубаво ама го гледат. Така беше и с първия ББ. Говореха разни хора, че това предаване било за тъпаци и какво ли още не, а го гледаха милиони. Предаванията, които са засягали любовния триъгълник, бяха най-гледани и в това няма нищо лошо. Защото нещата в тях бяха адски истински, такива се случват във всеки дом. Няма да забравя думите на Милен Цветков в студиото ни: "Ако това предаване го имаше преди години, щях да подходя към брака си по друг начин." Много хора се замислиха за връзките си и за това как трябва да се дължат с партньора си.


Въпрос: Кой пише текстовете за дикторския глас, преразказващ събитията в Къщата?

Отговор: Редакторът, който е бил на смяна, когато събитието се е случило. Но всеки материал в предаването минава през мен и моя заместник Родо Тушев. Така че за текстовете на дикторския глас нося отговорност аз.Въпрос: А кой подбира музикалния фон, който успява да създаде толкова много емоционално напрежение?

Отговор: Успял си добре да хванеш идеята ни за подлагане на музика. Мъобще тенденциите в правенето на риалити са много повече в посока правене на нов вид сериал, отколкото в документално и хронологично представяне на едни събития, които се случват в една къща. Затова и смятам, че ББ2 е най-истинския и най-сполучлив сериал български тв сериал до момента. Обратно на въпроса ти. Има музикален редактор. Режисьорът на "дейлитата" /репортажите от събитията в Къщата от предния ден/ Петко Спасов и аз решаваме къде има музика и къде не, както и каква да бъде тя. Ако нямаме идея за конкретно парче, искаме помощта на музикалния редактор.Въпрос: Да направим между първия и втория сезон на ББ. Първо - какво мислиш за участниците в сравнение с предишните?

Отговор: Участниците в първия ББ са нешо много специално, точно защото са първи. Лично за мен те се са много повече от участници в телевизионно предаване, в чиято надпревара съм учавствал и аз. Ако трябва да пренебрегна това, ще ти кажа, че може би сегашните герои са по.съдържателни във всяко едно отношение. Те имат отношение за брака и семейството като институция, за политическата система в българия, вълнуват се от положението на сестрите в Либия, от проблемите с наркотиците, от нещата, които се случват по границата ни, и прочие неща. Сега любовта е много по-съдържателна. Спомни си романса между Найден И зара и го сравни с това, което се случи с Мариян и Елена. Сравни стратегията на Виктор с тази на Иван - и двамата имат една цел, да не бъдат номинирани от съквартирантите си. Разликата обаче в подхода е голяма - Иван е невероятен играч.
Просто миналата година търсихме повече интересни личности, докато сега търсихме хора, които да презентират определена прослойка от обществото. Сега за първи път се появи образът на щастливо омъжената жена-майка, какъвто миналата година нямаше. Ива я и нейната противоположност - жена около 40, която е неудовлетворена от брака си, има любовник и е ужасно властна във възпитанието на детето си. Присъства човекът от село, който е отвратен от живота и смята, че всичко в тази държава е плод на връзки и нищо не зависи от него самия. Гледахме и продължаваме да гледаме типичният градски тарикат, който е въртял всякакви далавери, за да успее в живота. Имаше го и неговият по-селски вариант. Наблюдавахме два варианта на градска млада жена, която разчита основно на привлекателната си външност и за която парите са от голямо значение. Пред очите ни е и онзи млад мъж, който иска да живее различно от другите и го прави. Все още в шоуто са моделът на успял мъж, който е ужасно комбинативен. Суетният мъж, спортист, за когото мускулите, визията и красивата жена до него са над всичко. Успелият циганин с основно образование и т.н.
Сега си спомням, че на кастинга Мариян каза нещо, което доста се доближава до целите ни този сезон - думите му бяха нещо като: "Аз не влизам в ББ само като Мариян, а като типичен представител на хората, като мен и съзнавам отговорността си." Ако говорим за припокриване, мисля, че Вего е подобие на Алиджан.
Сега обаче аудиторията на ББ е малко по-възрастна и Вего се радва на одобрение поне за сега, което не можеше да се каже за Джани.
Да, той остана почти до финала, но ако не беше отменена номинацията му заради изцепките на Найден и гроши, то тогава Алиджан си отиваше от къщата със страшна сила.Въпрос: Рейтингът този сезон?

Отговор:...е по-висок. Вцял свят битува мнението, че всяко второ нещо е по-лошо и по-трудно от първото. Втората серия е по-тъпа от първата, втория албум е по-труден от първия. Аз бях убеден в успеха на ББ2 и затова не се учудвам, че поне засега правим по-дабри резултати. Изпуснахме малка част от по-младата аудитория, която преди гледаше заради номерата на найден, но хванахме много по-голяма част от 30-40-годишните зрители. ББ2 се гледа дори от моите приятели Жеков и Нойзи/редакторите на българското издание на Максим/
Всъщност няма как да е иначе, защото на бял свят излязоха много неща, които вълнуват българина - проблемите на семейството, как трябва да се държи един истински мъж, правата и задълженията на модерната жена, кога и къде изневярата е позволена, и кога и къде -не. С ББ3 рейтингът ще бъде още по-висок - особено, ако нова тв разполага спокритието и ресурсите на една друга телевизия. Както се изразяват политиците - има резерв за още по- добри резултати.


Въпрос: Броят на SMS-ите?

Отговор:...е по-малък.И в това също няма нищо странно. Истерията на sms-ите отмина. Така е с всяко нова нещо, на което се наситиш. Както казах и аудиторията е малко по-зряла от тази през миналата година, а един човек, който сам докарва парите си, знае много по-добре стойността на едно левче.


Въпрос: Конкуренцията на другите телевизии и в частност на bTV?

Отговор: Тук ще бъда лаконичен - 24 октомври 2005г., 21 часа: "Биг Брадър" -46.1% share, bTV - 16.4% share, канал 1 - 12.1%share. Share е процентът на аудиторията, която в момента гледа телевизия. 46 процента в този момент са предпочели ББ. Благодаря им


Въпрос: Защо правите толкова много технически гафове - сривове в картината, загуба на звук, липса на надписи...Веднъж дори повторихте 10 минути от предаването веднага след рекламите?

Отговор: Това все пак беше в началото. /Нямаха ли ББ1, за да се научат, питам аз/ Обяснението е много просто. Работата се върши от хора, а хората правят грешки /професионалистите - рядко, мой коментар/ Има някои неща, с които да се справиш, заради различни обстоятелства, за които сега не ми се говори. Винаги ме е било яд, когато правим детински грешки. Но такъв е животът. Истината е, че ББ е адски трудна за изпълнение продукция за условията, които съществуват в България. Повярвай ми, че някои хора губят всякакъв личен живот за тези три месеца. За съжаление, това което се прави в Англия например с 1 милион евро, тук се прави със 100 хиляди. Но сега, ако тръгна в тази посока, ще стигнем до мемента с кокошката и яйцето. Защото 30 секунди реклама в Англия струват една цена, а тук в пъти по-малко, защото "Карлсберг" в Англия продават незнам си колко милиона бутилки месечно, а "Каменица" тук - в пъти по-малко. /ма ние сме си и по-малко/, защото средната заплата в Англияе, да речем, 6000 лева, а тук е в пъти по-малка и т.н....


Въпрос: Кой ти беше любимият участник от ББ1 - сега поне можеш спокойно да го произнесеш?

Отговор: Има хора, с които се чувам доста често и днес. Здравко, Зейнеб, Стойка, Джани, Зара...Дори ще бъда кръстник на дъщерята на Здравко. Докато вървеше първия сезон, открих у Джани и Здравко неща, които са характерни и за мен. Това ме накара да помисля за доста неща.

Въпрос: А кой измежду вече отпадналите участници от новия сезон ти беше най-симпатичен и защо?

Отговор: Елена - пак заради нещата, които ме провокира да мисля и анализирм.


Въпрос: Защо според теб зрителите гласуваха в Къщата да влезе резервата Елена ромеле, а не по-младата и видимо по-атрактивната Галина от Бургас?

Отговор: Според мен Галина подразни с лозунгите, които започна да използва, а в началото тя имаше сериозна преднина пред Ромеле.Мисля, че в този случай зрителите за първи път гласуваха за това, което ще им е по-интересно да гледат, и гласуваха наистина като зрители, които могат да диктуват развитието на ББ. След това при някои от елиминациите този шанс, но този път не се възползваха. Може би още им е трудно да осъзнаят властта, която ББ им дава. Скоро четох едно интервю на Нико, което доста ми хареса. Там ставаше дума за властта, която хората имат. Адски много хора казват, че от тях не зависи нищо, а всъщност точно те махнаха навремето виденов, след това наказаха Костов, върнаха Симеон и накрая го отпратиха. Много неща зависят от нас и мисля, че е крайно време да ги осъзнаем


Въпрос: В един от по-старите си броеве бяхме написали нещо като списък на ефектите от ББ - легитимиране на мекия провинциален говор, легитимиране на чалгата, легитимиране на мастурбацията, легитимиране на хомосексуализма, небивал възход на жълтата преса. Би ли изброил най-важните изводи за теб от брадър-манията в България?

Отговор: Хората в България вече не са страхливи. Не ги е срам да кажат на висок глас - и аз се напивам като вас, и аз повръщам като вас, когато прекаля с водката или ракията, и аз изневерявам като вас, и аз имам съпруг/съпруга и любовник/любовница едновременно като вас. Вече не ги е страх от мнението на съседите. Хората в България са се научили повече да живеят за себе си, а не заради някой друг. Друго - приказките на Волен Сидеров, че българите имаме проблем с циганите, се оказаха пълна партенка /айде сега да не обобщаваме нещата, заради един само циганин, който не е като всички останали такива - мой коментар/. Още нещо - не може Бат Сали сам да казва: "Аз съм циганин и съм горд с това", а обществото да му казваме: "Не, ти не си циганин, ти си ром". В цял свят циганина си е циганин и в това определение няма нищо срамно. Сега ние ще се правим на по-културни от целия свят и ще ги наричаме роми. Еми, те самите не си казват така. Дайте тогава на "Джипси кингс" да им викаме "Ром кингс". В по-личен план, убедих се, че хорат трябва да си говорят. Няма нещо на света, което да не може да бъде решено в един разговор, дори и предотвратяването на война. Адски е трудно понякога да бъдеш искрен, защото може да нараниш някого със своята искреност. Дори вземи един адски прозаичен пример - твой колега или колежка, който мирише лошо. Пътищата са два - да не му кажеш, че мирише лошо и той да не те намрази или да му кажеш, с което рискуваш да му станеш враг. Ако колегата ти обаче е мислещ човек, ти по този начин му помагаш и след нараняването, което ще му причиниш, той може да ти е багодарен и отношенията ви може да станат по- добри от всякога.Въпрос: Какво мислиш за звездата от прекрасната ни декемврийска корица - Силвия?

Отговор: Тя е обект на сексуалните сънища на много мъже. Дори и на Мариян. Не забравяй неговото признание пред съквартирантите, че всъщност единствения човек, който му липсва истински е Силвето. И няма да се учудя, ако в крайна сметка той зареже Ева, Грета, Елена, и Мая и тръгне към нея. /виц черен/ Силвия е много усмихнато и лъчезарно момиче. Харесвам я.

Въпрос: А как ще коментираш мисиите на Мая и Даниела, както и реакцията на Елена към тях?

Отговор: Ако има статуетка за "Жена на годината", то тя трябва да отиде задължително при Елена - именн заради реакцията и спрямо това, което се случи в Къщата след нейното изгонване. Мисиите на двете нови момичета в ББ просто легализираха обществената тайна, че от известно време насам жените свалят мъжете в България, че жените говорят за секс дори по-брутално и от мъжете /не мога да се сдържа - да не би да е избрал случайна жена от обществото, че да обобщава така. Мая и Даниела специално са били търсени да са такива. пуу, да му се невиди и народопсихолога/ , че жените се хвалят със сексуалните си приключения по-цветисто и от мъжете. Елена го каза най-добре, откакто Мая и Даниела влязоха в Къщата ББ стана нещо като бг-вариант на "Секса и града".

Въпрос: Какво би било твърдението, на което с най-голяма охота би отговорил с Недялковото "Така е"?

Отговор: "Никой не заслужава подобно страдание, но все някой трябва да го понесе" - цитат от творчеството на Мариян


Въпрос: Наистина ли е вярно, че този сезон на ББ е застрашл целостта на твоето семейство не по-малко от това на Мирослав и Елена?


Отговор: Глупости. Истината е , че аз съм доста труден за съвместен живот човек, ужасен егоист. Безкрайно щастлив съм, че съм женен за моята жена и тя е единствената жена, с която мога да живея постоянно. Винаги е проявявала разбиране към мен, за което съм и благодарен. Освен семейство сме и ужасно добри приятели. Постоянно си говорим за проблемите, които се появяват в нашата връзка. Когато животът ни се превърне в навик и стане прекалено битов, се опитваме да правим неща, които да ни накарат отново да се влюбим един в друг, така че няма нищо, което може да застраши целостта на брака ни. Много мои приятели не могат да ми повярват за нещата, които си говорим с жена ми, както и че все още правим секс почти всеки ден. Снощи дори тя ми каза, че последните дни съм станал адски добър, а пък аз си мислех, че е точно обратното. Виждаш ли колко е важно хората да си говорят за всичко.


Въпрос: Как протича един типичен твой ден в момента?

Отговор: Прибирам се късно - обикновено в 3-4 часа през нощта. Случва се и да оставам в Къщата на ББ и ми се събират понякога и по 60 часа без сън. Когато се прибера, целувам дъщеря си и жена си, тя кърми бебето. На сутринта почти винаги хващам дъщеря си, пускам музика за 15 минути и танцуваме заедно. Слуд това идвам в Къщата и пак същия цикъл. Работата ми задоволява онзи спортен хъс, който съм натрупал вследствие на 11-те години, през които бях активен спортист, така че имам нужда от работа, за да се доказвам пред света. /тук има пренос от 93 на 136 стр и се губи част от текста/ Още повече, че те изпитват съмнения в искреността им, докато професионалната им дейност запазва при всички обстоятелства ценността си за Николаевците. " Малко сложно ноима някаква истина.Въпрос: А какво правиш извън сезоните на ББ?

Отговор: Други предавания, но тогава има повече време за семейството си и приятелите. Обичам да спя малко до по-късно, тъй като не мога да заспивам рано, сутрин задължително трябва да прочета "24 часа", обичам да се виждам с приятели, но повече в къщи. Започнал съм да не харесвам неща, на които има много хора. Обичам всяка вечер да гледам интересен филм, а уикендите гледам да прекарвам с прятели извън София. Едно време ходих често да играя тенис и за ритам с приятели и трябва пак да почна.
С нетърпение очаквам 20 декември, когато ще мога да си поема всичките бащински задължения. Така че тогава типичния мой ден ще изглежда по различен начин.

Въпрос: Кога за последно се забавлява пълноценно, къде и с кого?

Отговор: Палноценното забавление при мен понякога може да е опасно. Може би и ти знаеш какво значи да изпуснеш парата, след като няколко дни нонстоп си правил поредния брой на Плейбой. Иначе се забавлявах последния петък, на рождения ден на Нико, с жена ми и с много мои приятели.. За първи път си позволих да се откъсна за няколко часа от живото на съквартирантите в Къщата.


Въпрос: Кой ти е любимият диджей в момента - български или чуждестранен?

Отговор: Срам ме е да го кажа, но от няколко години съм станал абсолютна проститутка по отношение на музиката. Слушам всичко, но не за пари. За мен най-добрите български диджеи си остават Ясен и Стивън, а самият факт, че се замислям в момента за чуждестраннен диджей, значи че няма да бъда докрай искрен. В колата си сега съм заредил дискове на Лени Кравиц, Ю Ту, Роби Уилямс, Ъндъруърлд и няколко компилации на Cafe del Mar.

Въпрос: Ако приемем, че ББ далеч не е върхът в кариерата ти, какъв тип предаване би желел да правиш по-нататък и кога мислиш, че е възможно да се реализира?

Отговор: На този етап ББ е моят връх и съм благодарен на хората, които са ми гласували доверие. Честно да ти кажа, това е нещото, което искам да правя, защото е адски истинско, защото трябва да реагираш на момента и няма по-предизвикателно нещо от това. Желанието ми е да бъде създаден един екип, който да бъде постоянен и който да прави големи риалити проекти. КРАЙ
ПЛАГИАТ Автор: lion1 Публикувано на: 2005-12-17 15:03
Не те ли е срам да ми крадеш труда бе? В нашия сайт като цитираме от вашия си казваме, кой е авторът на цитата, а ти - какво правиш? Плагиатстваш! Невероятна идиотщина!!!
lion1 Автор: samo_elito Публикувано на: 2005-12-18 03:58
Eeee sajaliavam ne sam iskala prosto iskah da razberet na koi e glasat na big brother ne sam iskala da krada nisho.....
----->SORRY<-------
 
KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign