безплатна регистрациязабравена парола
      ФОРУМИ » Съквартирантите » Сашо Диков заби Георги Коритаров
 
Сашо Диков заби Георги Коритаров Автор: redarmy Публикувано на: 2005-12-22 08:13
В Здаравей българия тази сутрин на тема "Може ли спортът без допинг" гости бяха Сашо Диков и Гълъбин Боевски. Водеща беше Лора Крумова, която хал хабер си няма понятие от спорт. Коритаров стоеше в страни. Накрая на дебата Сашо диков заяви: "Коритаров, ако сега ти вземат допинг проба тя ще бъде положителна! Пиеш три кафета и си хванат! Всеки се кефи на разни балерини, но не се сещат да им вземат по една допинг проба да видим всичко ли е наред?!!" Коритаров стоеше като гръмнат. Най-после и той си намери майстора. Много е лесно да забиеш с гадни въпроси някой участник в ББ2, който един ден след излизане от къщата не знае на кой свят се намира, а съвсем друго е да спориш със Сашо Диков.
а Автор: machine_gunnerr Публикувано на: 2005-12-22 10:52
много сте задръстени ве, как да не можете да разберете един майтап... Тва липсата на чувство за хумор нито мори, нито мъчи, само прави да изглеждате тъпо!

Дали е от Чернобил, дали е от друго, че сте толкова ощетени откъм това чувство - не знам, ама зле ви се отразява.
machine_gunner Автор: georgi_dewin Публикувано на: 2005-12-22 11:34
Прав си за чувството за хумор, но със сигурност не е приятно, когато се бъзикат на твой гръб. А Коритаров държи на своята позиция и обича да се заяжда със събеседника. Нека и той усети какво е да те провокират с гадна реплика. Че Сашо Диков е голяма драка и е много навътре в спортните неща спор няма. Сигурно и него са го тъпчили с допинг преди 28-35 години. Но в спорта важи едно простичко правило: "Няма допингирани спортисти, има хванати". Нас българите често ни хващат защото пречим на големите. Защо тогава да даваме парите на италианец- Европа и без това ни мачкат и не ни зачитат за нищо. А Милен Цветков и тези които защитаваха Лео отдавна са влезли в Европа по стандарт на живот.
f Автор: machine_gunnerr Публикувано на: 2005-12-22 16:06
ама вие сериозно ли мислите, че Коритаров е сметнал репликата за гадна? Хехехехе... не всички са на вашия акъл, да знаете! :))) Обикновена шега и толкова.

А по въпроса за допинга и спорта не съм вътре в нещата, но и аз мисля, че големите постижения се дължат на стимуланти. Разликата е в това, че някои вещества в определено време са разрешени, после може да ги забранят. Борбата се води не само на игрището, но и в химическите лаборатории, за все по-нови и неуловими допинги.
Всъщност няма за какво да споря тук.
Само ми се струва, меко казано, глупаво предложението да не гласуваме за чужденец в една игра, щото, видите ли, в Европа имали лошо отношение към нас. Ами като постоянно така се "представяме" пред нея - с проституция, трафик, мафиотски войни, расистки изказвания дори от политици, етническа нетолерантност и т. н., какво искаме да й е отношението към нас? В Европа ще продължават да ни смятат за тъмни балкански субекти, докато продължава всичко това.
 
KamenitzaGlobul
Радио Експрес 24 часа
web design: eDesignweb design: eDesign